Laatste Nieuws:.

04-06-2019
Ja wij doen mee, voor Romee...
klik op deze link als u een donatie wilt maken...
Help door een donatie te doen, zodat Romee mee kan doen aan het WK in Tokio, en om via deze weg in 2020 mee te kunnen doen aan de Olympische Spelen!!!

12-05-2019

Romee plaats zich voor de Europese Spelen in Minsk.

Afgelopen zondag was het
in Alkmaar de derde plaatsing wedstijd voor  de European Games en de tweede kwalificatie voor het WK in Tokio.
Romee behaalde voor de derder keer het limiet, en mag dus samen met
Niamh Slattery naar Minsk,
waar ze individueel en synchroon gaat springen.
Dit vind plaats van 21 juni tot 30 juni en zit daar samen met ca 4000 andere sporters.

Tevens behaalde Romee voor de tweede maal de limiet voor het WK in Tokio november 2019.

Daar dit niet wordt betaald door de bond is Romee nog altij op zoek naar sponsers die haar willen ondersteunen om de reis naar Tokio waar te maken. Kijk onder het kopje "contact" waar u uw bijdrage kunt storten.

 
** Romee is dank zij jullie Sportvrouw van Ermelo geworden. **
Romee is voorgedragen als Sportvrouw van Ermelo 2018
Je kunt op haar stemmen via deze link:

Sportvrouw Ermelo 2018


Romee_Niahm 

Romee weer geselecteerd voor het WK  2018 in St Petersburg Rusland.
Vind plaats van zaterdag 3 november tot zondag 11 november.
Daar zal Romee op woensdag 7 november individueel springen,
en donderdag 8 november synchroon met Niamh Slattery.
Als het live wordt uitgezonden zullen we hier de link plaatsen,
anders worden de uitslagen zsm hier geplaats.
Helaas ging Romee fout in finale, en is teslotte 7e geworden.
Sychroon was ook niet wat ze voor ogen hadden. Daar werden ze 7e
Maar al met al TROTS op wat Romee heeft gepresteerd!!!

Superdag voor Romee en Trainer Renee Linthuis.
Als 7e door naar de indivuele finale, en als 4e door met synchroon partner Romana.
Deze dag is mooi samen gevat door Sven Mooij. (Super mooi gedaan Sven en bedankt)
Klik hier voor filmpje: Superdag!!
 
Romee door naar semi finale als 13e
Morgen zijn de halve finales en gaan er 8 door naar finale.
 


Ook is morgen synchroon springen Romee en Romana

Te volgen via: Live beelden
 

20-03-2018 Interview van Romee met Gympower over EK 2018

Romee Pol (21), die vorig jaar na een lange sabbatical tot grote vreugde van de trampolineliefhebebers een comeback maakte in de sport en zich nu geplaatst ziet voor het EK : “Ik heb het geluk gehad dat ik vorig jaar nog een keer op de WK met de junioren kon mee springen, dat was heel gaaf. Dat was laten zien: ‘Kijk, ik ben weer terug!’ Als derde doorgaan naar de finale, was wel een doel en mooi voor mij. De stap dit seizoen naar de senioren is bijzonder voor mij. Ik heb tot nu toe alleen als junior wedstrijden gedaan. Voor mij is mijn eerste EK als senior een uitdaging om te kijken waar ik op de Europese kaart sta. Ik vind het sowieso interessant om erheen te gaan, ook voor de ervaring. Het doel is om bij de top 24 te eindigen, een finaleplaats zou mooi zijn. Bij trampolinespringen gaat het om het momentum. Als je je goed voelt en je kan er voor gaan, dan moet je je uiterste best doen. Ik spring samen met Romana, net als hier op de Dutch Trampoline Open. Belangrijk dat je elkaar goed aanvoelt. Dit weekend in Alkmaar was voor het eerst kijken hoe het is om een triffis in je oefening te doen. We hebben met vertrouwen hier kunnen laten zien, wat we kunnen en waar we in Nederland naar toe werken in de toekomst. Op het EK en daarna.” 

Trainster/coach Alice Linthuis:Goed voor Nederland zo’n mooi toernooi als dit, het is een mooie voorbereiding voor de EK. Onze springers hebben hier laten zien wat ze waard zijn. Mooie finales in een mooi internationaal deelnemersveld. We zijn tevreden en geeft zo toch een mooi visitekaartje af. Goed ook dat trampolinetalenten weer terugkeerden naar de wedstrijdarena, zoals Romée Pol. Die gaat er echt voor op het EK. We hebben met haar gesproken over de samenwerking en dat was precies wat ze wilde. Het is nu goed uitgepakt. Dat is  het voordeel als je volwassen bent, dan weet je heel goed wat je wil. Ze moet lekker gaan springen, dan zien we waar we komen.”16-03-2018
Romee heeft zich geplaats voor het EK in Azerbeidzjan.
Ze gaat er heen vanaf 9 april tot 16 april.
Ze gaat er individueel springen, en synchroom samen met Romana.
 

08-10-2017

Romee behaalt een mooie 2e plaats in internationaal toernooi in Valladolid Spanje.


06-06-2015

Na 5 jaar is Romee terug op de trampoline.
Ze heeft besloten dat ze voorlopig in de recreanten 18+ gaat springen.
Zaterdag 06-06-2015 was haar eerste wedstrijd, Romee liet hier ook weer zien dat ze het springen nog niet is verleerd.
Met een moeilijksheid factor van 7.4  en een score van 81,80 was ze een ieder weer te baas.

16-01-11

Na 9 fantastische trampoline jaren heeft Romee de moeilijke beslissing genomen om te stoppen met springen.
Romee heeft een mooie tijd om op terug te kijken, zo heeft ze 3 WK's  op haar naam staan en heeft ze vorig jaar nog mee gedaan aan het jeugd EK te Bulgarije. En natuurlijk niet te vergeten werd ze afgelopen juni nog Nederlands kampioen individueel en synchroon springen in de klasse jeugd meisjes A.
We willen iedereen bedanken en met name Alice en Rene Linthuis voor de leerzame  en succesvolle jaren!
19-11-2010

Romee en Denise hebben zich als 6e geplaats voor de finale!!!!!!
18-11-10

Vandaag is het een super dag geweest voor Nederland 2 synchroonfinales, Demi en Melissa en Milo en Sven. Demi en Melissa hebben een mooie 6 plaats behaald en Milo en Sven een mooie 7de plek. Romee had vandaag een rustdag en was druk met spulletjes ruilen, zo heeft ze een pakje van de Engelsen gescoord. Helaas mogen de Chinesen niet ruilen dus Ismay jammer voor jou, wel hebben we een evenbeeld van Caitlin zien springen het was wel een Japanse en ze kon springen als de beste. Nelleke ik heb haar op de foto staan. Morgen wordt het weer een spannende dag voor Romee en Denise en Joelle, nu maar hopen op nog een paar finales.!!!!!!

17-11-10

Hier dan eindelijk een berichtje vanuit Metz, na de grote telleurstelling toch maar weer proberen te richten op het synchroonspringen.
Hier zijn wel dikke tranen aan vooraf gegaan door Romee. De telleurstelling was erg groot voor Romee, ze had zo gehoopt op een finale maar dat werd geen werkelijkheid. Ze begon met 4 goede sprongen maar toen ging ze richting de rand en moest ze gaan corrigeren en haar oefening aanpassen. Uiteindelijk bestond haar oefening uit 11 sprongen ipv 10.
Vrijdag moet ze nog synchroonspringen en hopen dat dat stukken beter gaat.
Gelukkig hadden we nog wel een paar goede resultaten behaald voor Nederland, Melissa een goede oefening en 33ste geworden, Demi 25ste en Milo 26ste en Romee is 34ste geworden.
Morgen moeten Melissa en Demi synchroonspringen!!!

16-11-10

Het was weer een lange spannende dag, om 6 uur vanmorgen waren Angelique en ik weer klaar wakker, ik van de kou en de auto's die om mijn bed heen reden. Om 9.00 richting de zaal gelopen en onderweg nog wat fruit en drinken voor de meiden gekocht.
Eenmaal in de zaal kon ik Romee naar 3 dagen weer in mijn armen sluiten, ze hadden lekker getraind en daarna met z'n allen naar Joelle en Lisanne kijken. Ze waren als eerste paar van het hele toernooi aan de beurt wat zeker extra spanning mee brengt.
Het ging dan ook helaas mis en ze eindigde toch nog op een 12de plaats. We hebben vol bewondering nog naar de finale van de 11/12 jarige gekeken, zo was er een Russisch jongetje die met een triffis zijn oefening begon.
Om ongeveer 19.00 snel weer richting het hotel om daarna nog een lekker hapje te gaan eten, het werd een pizzaria met heerlijke pasta's en pizza's. We hebben vanavond heerlijk gegeten, gisteren hadden Angelique en ik Peking eend maar naar de eend zijn we nog steeds op zoek, we hadden alleen vet aan een spies wat waarschijnlijk van de buikcorrectie van de kok kwam.
Nu maar snel slapen want morgen zijn Mellisa, Demi, Milo,Sven en natuurlijk Romee aan de beurt. Zodra ze gesprongen heeft zal ik Elbert bellen, hij zal het dan zo spoedig mogelijk op haar site vermelden en anders kunnen jullie hem altijd even bellen.

15-11-10

Hier een berichtje vanuit Metz, we waren om 16.30 in Metz aangekomen. Er was wat misverstand over de boeking, maar uiteindelijk is het toch allemaal goed gekomen. Angelique en ik hebben de grootste kamer en bed ,dus dan is het goed. Aleida en Hennie hebben een leuke stapelbed die uitelkaar is gesloopt en naast elkaar is gezet. Ik zeg altijd je krijgt wat je toekomt. Papa en mama Spijker(opa en oma Joelle) liggen ook lekker knus op een 1 persoons bed. Dus St Petersburg was lang zo gek nog niet. Romee heb ik vandaag alleen via de sms gesproken, het gaat goed met haar en ze gingen lekker winkelen. Morgen ochtend om 10.00 uur moeten Joelle en Lisanne als eerste synchroonpaar beginnen, dus duimen voor ze!!!!!14-11-10
Ik heb Romee net gesproken via skype, het gaat goed met haar maar helaas hebben ze geen ander hotel gekregen. Het eten is volgens Romee ook niet lekker en ze smeekte  mij om eten mee te nemen. Nou moet ik zeggen dat Romee ook niet echt veel lust. Morgen gaan ze weer trainen en jawel ze gaan ook nog eens lekker winkelen in Metz.

We hebben vernomen dat het WK te volgen is via deze link live uitzending 

De Nederlanders hebben een nacht in een oud hotel door gebracht, als het goed is krijgen ze vandaag een ander hotel. Vandaag hebben ze samen met de Chinezen getraind.  Romee komt vanavond op skype en hopelijk zal ik dan meer van haar horen.
Morgen vertrek ik samen met Angelique, Aleida en Hennie richting Metz en zullen jullie ook op de hoogte houden van de ontwikkelingen in Metz.


13-11-10

Romee is vanmorgen  om 8.30 vertrokken met de bus naar Metz.. Om ongeveer 15.00 zijn ze aangekomen en wilden ze met z'n allen naar de finale van de volwassenen gaan kijken. Helaas  waren er geen kaartjes geregeld en konden ze  niet live naar de finale kijken. Via een televisie hebben ze uiteindelijk toch de finale kunnen zien.

Tot nu toe weet ik nog steeds niet of jullie het WK live kunnen volgen, ik zal me best doen en zodra ik meer weet komt de link op deze site te staan.
We houden jullie op de hoogte van alle belevenissen en resultaten van Romee (niet via smsjes), en natuurlijk kunnen jullie ook weer de spannende verhalen lezen van Alice via spartagoesabroad03-11-10

Nog 2 weken te gaan.
Romee moet op woensdag 17 november individueel springen, ze is als 67ste aan de beurt. Er doen in haar leeftijds categorie 68 springsters mee.
De wedstrijd begint om 12.00 en duurt tot 16.30, dus Romee zal zo rond 16.00 aan de beurt zijn.
Finales beginnen om 17.00
Vrijdag 19 november begint de synchroonwedstrijd om 10.00, Romee en Denise moeten als 12de paar springen, ook de finales van die dag beginnen om 17.00

28-10-10

Nog 3 weken en dan is het zover de WERELDKAMPIOENSCHAPPEN in Metz
Romee vertrekt op zaterdag 13 november naar Metz met de Nederlandse delegatie. Van Sparta Ermelo doen er 4 springers mee aan deze kampioenschap: Joelle, Lisanne, Melissa en Romee. Ook trainster Alice linthuis gaat mee naar Metz.
Romee zal op woensdag 17 november individueel springen en op vrijdag  19 november springt ze samen met Denise Liefting synchroon.
We houden jullie op de hoogte!!!!


13-06-10
Romee individueel en synchroon Nederlands Kampioen!!!!!!

Romee had gisteren een topdag.
Samen met Denise Liefting plaatste ze zich voor de synchroon finale, het werd een spannende finale maar Romee en Denise waren onomstotelijk de beste en met 43.70 werd ze dikverdiend Nederlands Kampioen.
Individueel had Romee ook een super wedstrijd, 2 nieuwe persoonlijke records sprong  ze. Voor haar verplichte oefening had ze een score van 26.00 en haar 2de keuze oefening tevens finale oefening knalde ze een moeilijkheid van 11.8 en totaal score van 35.40 eruit en ook hier werd ze dikverdiend Nederlands Kampioen.
En natuurlijk leverde dat Romee ook weer WK punten op  en heeft ze zich verzekerd van deelname aan het WK  zowel individueel als synchroon.


08-06-10

Aanstaande zaterdag 12 juni is het weer zo ver, de Nederlandse kampioenschappen !!!!
Het wordt een lange dag want  alle klasses van de A t/m E hebben  zaterdag de grote finale.
Romee kan ook op deze wedstrijd haar laatste WK punten binnen halen,  zowel individueel als synchroon.
Dit jaar is haar grote nicht Ismay ook weer van de partij, vorig jaar werd ze nog Nederlands kampioen in de E klasse, hopelijk vergaat het haar dit jaar ook goed maar dan in de D-klasse
Uitslagen volgen!

26-05-10

Afgelopen weekend was de Ostsee Pokal te Satrup.
Romee begon een super goede individuele wedstrijd, na een prachtige verplichte oefening en een  goede 1ste keuze oefening stond Romee dik aan kop en ging als eerst  geplaatste naar de finale.
In de finale ging het helaas mis, Romee schoot na sprong 1 weg en landde op de mat, hiermee eindigde Romee op de 10 plaats.

Synchroon met Anne van de Veen verliep ook zeer goed,  Romee en Anne sprongen 2 verplichte oefeningen en ook hier gingen de dames als eerst geplaatste door naar de finale. Hun synchroniteit werd beoordeeld met 3 tienen.
In de finale werd het erg spannend alle synchroonkoppels sprongen erg goed, het was bijna niet mogelijk om met een verplichte oefening bij de eerste 3 te zitten. Ze moesten het hebben van de uitvoering.
Het werd een prachtige oefening Romee had een uitvoerings score van dik in de 9,  wat was het spannend zouden ze het halen!
Romee en Anne eindigde op de 2de plaats met 1 tiende verschil op nummer 1.

En toen stond mix-synchroon nog voor de deur, Romee en Milo deden een act van Michael Jackson, en sprongen 2 goede oefeningen
Ook hier gingen ze als eerst geplaatste door naar de finale, helaas ging het in de finale mis en eindigde ze op een 10 plaats.

Al met al is het een goede wedstrijd geweest van Romee, 3 keer als eerste door naar de finale, en gelukkig toch nog 1 beker binnen gehaald.


18-05-10

Aankomende vrijdag vertrekt Romee met de Spartanen richting Satrup Duitsland voor het Ostsee Pokal.
De individuele wedstrijd zal zaterdag plaats vinden, en synchroon vindt zondag plaats. Romee zal met Anne van de Veen synchroon springen .
En jawel Romee doet ook weer mee met het onderdeel mix synchroon, ze zal samen met Milo Hulsenbeck een mooie act opvoeren.
Maar of het dit jaar gaat lukken om de wisselbeker eindelijk eens binnen te halen.......
We wachten het af,  de uitslagen volgen.....

23-04-10

JEK 2010 is voor Romee anders gelopen dan ze gehoopt had. Romee die individueel punten lieten liggen op haar keuze oefening, en als 27 eindigde in een veld van 57 springers, had ook vandaag haar dag niet.
Romee begon met Suzanne aan haar verplichte oefening maar deze werd vlot afgebroken door Romee, Romee vertelde dat ze haar verplichte oefening helemaal kwijt was. Romee en Suzanne herstelde zich goed en sprongen nog een mooie keuze oefening uit. Helaas was er al geen finale plaats meer te behalen. Maar Roompje je weet het je blijft ons TOPPERTJE en hopen je zondag weer veilig in onze armen te sluiten.
Gelukkig hebben Denise en Carlijn het er wel goed van afgebracht en gaan als  zesde door naar de finale TOPPIE MEIDEN
Dat betekent dat morgen Denise  en Carlijn en Kirsten en Carmen de finale moeten springen.
Meiden zet 'm op!!!!!!23-04-10

Vandaag staat synchroon op de planning, Romee en Suzanne moeten ongeveer rond 15.45 springen.
De uitslagen mogen we niet direkt op de site zetten,  mochten jullie willen weten wat de dames gedaan hebben heb geduld of bel even


22-04-10

EEN SPANNENDE DAG!!

Vandaag wordt het een spannende dag,  de junioren moeten vandaag individueel springen. Om 12.30 begint de wedstrijd. Romee is in de vierde groep aan de beurt, zo ook Suzanne, Carlijn en Denise.  De senioren moeten vandaag starten met synchroon, Kirsten met Carmen en Orlando met Fernando. Ik weet nog steeds niet of het live uitgezonden gaat worden, maar anders hou ik contact met Anneke de moeder van Carlijn. Zij kan ons direct informeren als de meiden gesprongen hebben SPANNEND, SPANNEND, SPANNEND.
We hebben Romee gisteren nog gesproken en ze klonk vrolijk en optimistisch, ze heeft het wel naar haar zin in Bulgarije en zat gisteravond lekker op het balkonnetje. Toen ik vroeg of ze er klaar voor was zei zoals gewoonlijk JA HOOR!!!!. Nou Polletje laat ze een poepie ruiken daar in Bulgarije!!!!
Uitslagen volgen!Ik heb net een smsje van de moeder van Carlijn gehad, ze heeft de meiden al gezien en de stemming is nog steeds goed. De meiden zagen ondanks de lange reis er nog relaxed uit. Er zijn slechts 2 landen niet gekomen welke 2 weet ik niet. 
Ook heeft ze geinformeerd of het live uitgezonden wordt, hier is nog niets van bekend en ze zien geen camera's in de zaal.


21-04-10

YES, ze zijn in Varna!!!!!
Gisteravond om 19.00 kreeg ik nog een smsje dat ze nog 150 km voor Bulgarije zaten, dus ze hadden nog een lange weg te gaan want Varna ligt aan de andere kant van Bulgarije. Om 03.30 kreeg ik weer een smsje van Romee, ze had van 23.00 tot 03.30 geslapen maar is wakker geworden door de hobbelige wegen. En ja hoor om 05.30 eindelijk het bericht dat ze goed en veilig zijn aangekomen. Vandaag zullen ze natuurlijk gaan trainen, want morgen begint de wedstrijd al.
Aangezien het programma gewijzigd is moet Romee morgenmiddag met individueel beginnen en op vrijdag zal ze met Suzanne van de Ven synchroon springen.
Ik weet nog niet of het live op internet wordt uitgezonden, zodra ik meer weet laat ik het jullie weten!!!!!!
Zie ook www.trampoline-bulgaria.com


20-04-10

Vanmorgen heb ik Romee nog even gesproken, de reis verloopt goed. Ze hadden gisteravond in Oostenrijk  bij een pizzaria gegeten om daarna de reis naar Boedapest te hervatten. Om 00.30 zijn ze in Boedapest bij het hotel aangekomen, volgens Romee waren ze een stuk verkeerd gereden. Het was een kort nachtje want om 10.00 gaan ze de bus weer in en hebben ze nog een lange weg te gaan. Zo zullen ze door Hongarije, Servie en als laatste door Bulgarije rijden, wat zien ze zo toch veel van de wereld. Als het goed is komen ze vannacht om 01.30 aan in Varna. Romee klinkt nog steeds optimistisch en laat het allemaal maar over haar heen komen. Roompje je bent een TOPPERTJE!!!!!!

19-04-10

Romee stuurde om 15.30 een smsje, ze hadden er al 9 uur opzitten en zaten volgens Romee in Zwitserland, is dus Oostenrijk geweest. Misschien heeft ze een paarse Milka koe gezien. Zodra ze in Boedapest aankomen stuurt Romee ons een smsje en zullen we haar even bellen. Voorlopig hebben ze nog een lange weg te gaan, Romee verveelde zich nu al (ook niet gek voor zo'n bewegelijke dame).

18-04-10

Na veel twijfel is er dan toch besloten dat de Nederlandse springers per bus naar Varna Bulgarije vertrekken.
Morgenochtend om 6.30 stappen ze in de bus en hopen laat in de avond in Boedapest aan te komen om daar te overnachten in een hotel. Dinsdag zullen ze de reis hervatten en hopen ze laat in de avond in Varna aan te komen. Woensdag is de dag om de zaal te verkennen en te trainen en donderdag zal de westrijd beginnen, 1 dag later dan de planning was.
We houden jullie op de hoogte van de avonturen van de springers.


18-04-2010

We zouden Romee vandaag om 07.30 afzetten op Schiphol, maar omdat het luchtruim nog is gesloten wordt Romee om 10.30 verwacht in Den Bosch.
We houden jullie op de hoogte wat er verder gaat gebeuren.

11-04-10

Romee heeft gisteren de finale gesprongen of de Flanders Cup , helaas moest ze veel corrigeren tijdens haar oefening wat haar de nodige punten kostte. Ondanks dat heeft ze toch nog 11.8 uitgesprongen maar had ze een lage uitvoeringsscore. Romee eindigde op de 4de plaats, tussen nummer 2 en 4 zit  maar 2 tiende verschil dus een spannende strijd was het zeker. Susanne van de Ven werd 2de (gefeliciteerd Suus)
Romee heeft maar een korte pauze want zondag 18 april vliegt ze met de JEK delegatie naar Varna Bulgarije.
Programma volgt!!!!!!!


8-4-2010

Vanmiddag belde Romee  om half 5 vanuit Gent, ze had net gesprongen  en het was weer goed gegaan.
Volgens Romee was haar verplichtte oefening te laag beoordeeld, maar samen met haar eerste keuze oefening  heeft Romee zich als eerste geplaatst voor de finale !!
De andere 3 (J)EK springsters Carlijn, Susanne en Denise hebben ook een finale plek gehaald. (Dames gefeliciteerd!!!!)
A.S. zaterdag vindt pas de finale plaatst.
Morgen zullen de volwassenen springen, en ook voor de groten is de finale op zaterdag.
Nu maar hopen dat zij ook de finale halen.

Later meer....
4-4-2010


Romee heeft gisteren deelgenomen aan de derde plaatsingswedstrijd voor het NK tevens Wk plaatsingswedstrijd in Goes.
Synchroon lieten Romee en Denise 3 mooie oefeningen zien, wat hen 2 WK punten opleverde en een 1ste plaats.
Romee en Denise hebben de punten om zich te plaatsen voor het Wk Synchroon nu binnen.
Wel moet 1 van beide dames zich ook individueel plaatsen voor het WK, om deeltenemen aan het onderdeel synchroon.
De beide dames zijn individueel goed op weg, Romee heeft al 3 punten binnen gesleept, en kan nu op het NK wat 12 juni zal plaatsvinden nog 2 punten binnen halen.
Romee behaalde gisteren voor de 3de maal een eerste plaats Individueel. Dit ondanks dat ze bij haar 1ste keuze oefening na
sprong 8 op de mat landde. Haar 2de keuze oefening verliep een stuk beter. Romee sprong een moeilijkheid van 11.1 en een score van 33.30.

Romee is vandaag vertrokken naar Den Bosch voor een trainingstage tot en met dinsdag en zal aansluitend woensdag vertrekken naar Gent in België voor de Flanderscup. Volgendeweek zaterdag zal Romee weer huiswaarts keren. Dit zal van korte duur zijn want op zondag 18 april vliegt Romee samen met de (J)EK ploeg naar Varna in Bulgarije.
 


27-03-10

Vandaag vond de 2de plaatsingswedstrijd voor het NK plaats te Apeldoorn. Romee en Denise hadden een mooie verplichte en keuze oefening gesprongen, helaas ging het bij de 2de keuze oefeningen  fout. Denise landde na sprong 5 op de mat. De dames dachten buiten de prijzen te vallen, maar niets was waar ze behaalde nog een 3de plaats. Ook Lisanne en Joelle gingen onverwachts met de eerste plaats ervan door, gefeliciteerd meiden!!! .
Individueel ging het vandaag ook weer goed met Romee, ze behaalde net als de vorige plaatsingswedstrijd een eerste plaats . Dit keer ook met bijna 10 punten verschil op nummer 2, en  Romee heeft weer een nieuw puntenrecord gesprongen, voor haar eerste keuze behaalde ze een score van 34.50
Volgende week vrijdag vertrekken we naar Goes, en zaterdag 3 april mogen de meiden weer knallen aangezien deze wedstrijd weer een WK plaatsingswedstrijd is.
Uitslagen volgen.

21-03-10

Afgelopen vrijdag is Romee samen met de Nederlandse trampoline ploeg afgereisd naar Aken voor de Grenzland Cup.
Romee die 2 jaar geleden daar nog 2de werd begon de wedstrijd weer goed. Haar verplichte oefening had een score van 25.40 dat was een goede start, haar keuze oefening verliep niet heel goed. Ze moest haar oefening flink aanpassen en bij de laatste sprong lukte het Romee niet om stil te staan en schoot door op de blauwe mat. Dit kostte haar de nodige punten en haar moeilijkheid was  uiteindelijk 8.8
Romee werd hierdoor 23ste in een veld van 63 springsters.
Volgende week heeft Romee haar 2de  NK plaatsingswedstrijd te Apeldoorn, en het weekend van 3 april is de 3de plaatsingswedstrijd te Goes, dit is ook een plaatsingswedstrijd voor het WK. Aansluitend zal  ze op trainingstage gaan in Den Bosch ter voorbereiding op het jeugd EK, en in dezelfde week zal ze met de (J)EK ploeg op woensdag vertrekken naar Gent waar ze op zaterdag 10 april de Flanders CUP zal springen.
Uitslagen volgen.

13-03-10

Romee gaat naar het JEK in Bulgarije!!!!!!!

Romee heeft zich vandaag geplaatst voor het JEK te Bulgarije. Romee sprong weer een mooie verplichte oefening met een score van 25.80. Haar keuze werd een oefening met een moeilijkheid van 10.5 en score 33.00.  Dat betekent dat ze het limiet van 56.00 ruim gehaald heeft en dus van 18 t/ m 25 april naar Bulgarije gaat.
weer een knappe prestatie van onze  POLLETJE.


07-03-10

Na de val van vorig weekend, heeft Romee zich goed herstelt. Romee sprong voor het eerst synchroon met Denise  Liefting om zich hopelijk te plaatsen voor het WK in november te Metz. Nou ze hebben het goed gedaan en de eerste 2 plaatsingspunten zijn binnen en een zilveren medaille.
'S middags was individueel aan de beurt, hoe zou Romee zich houden na de val van vorige week. Romee liet zien dat ze een formidabele springster is, haar verplichte oefening verliep super met een eindscore van 25.80 (nieuw record). Haar eerste keuze oefening sprong ze ook weer goed uit met een moeilijkheid van 12.0 en eindscore 34.30.
Haar tweede keuze oefening had enig  aanpassing nodig maar nog had Romee een moeilijkheid van 10.5 en eindscore van 32.50 wat betekent dat Romee ook individueel 2 WK punten binnen heeft en met bijna 10 punten veschil op nummer 2 een gouden plak heeft verdiend.
Oftewel het is weer een superdag geweest voor Romee.

Morgen 13 maart staat de plaatsingswedstrijd voor het JEK weer op de planning, dit wordt weer spannend want Romee heeft nog 1 kans om zich te plaatsen.
Uislagen volgen zo spoedig mogelijk.28-02-10

 Balen, balen, balen
 Romee heeft  zich vandaag niet geplaatst voor het (J)EK .
Romee begon met een mooie verplichte oefeningen met een score van 25.00, maar toen was haar keuzeoefening aan de beurt.
Romee sprong bij het voorspringen al niet stabiel, de zenuwen namen toch de overhand en na 2 sprongen landde Romee op de mat.
Gelukkig heeft ze zaterdag 13 maart nog 1 kans .
A.s  zaterdag 6 maart vindt de eerste plaatsingswedstrijd voor het WK plaats in  Hoogezand, Romee wilt zich voor zowel individueel als synchroon plaatsen. Romee heeft nu wel een ander synchroonpartner namelijk Denise Liefting van Triffis Alkmaar.
Uitslagen volgen zo spoedig mogelijk


24-02-10

Na een maandje geen wedstijden hebben gehad en alleen maar trainen, gaat het echte werk nu toch beginnen.
Aanstaande zondag 28 februari heeft Romee haar eerste plaatsingswedstrijd voor het (J)EK.
Dit zal een spannende strijd worden want er mogen maar 4 meisjes tot 17 jaar mee naar Bulgarije, en er zijn 18 meisjes die zich hiervoor willen plaatsen.
De aankomende 8 weken heeft Romee elk weekend een wedstrijd, dit is voor het (J)EK en  WK en natuurlijk het NK en nog wat buitenlandse wedstrijden. DRuk druk druk dus.
Zie ook wedstrijdschema onder kopje wedstrijden.
We zullen de uitslag van zondag zo spoedig mogelijk op de site zetten.


30-01-10

Romee is weer 1ste individueel geworden , dit is nu al de  4de keer achter elkaar dat ze bij de regiokampioenschappen 1ste individueel is geworden.
Romee sprong weer een goede verplichte oefening met een score van 24.50,  Romee wilde met haar keuze weer voor 12.0 moeilijkheid gaan.
Dit werd het net niet maar met een kleine aanpassing sprong  ze haar beide keuze oefeningen met een moeilijkheid van 11.6 en 11.5 mooi uit, natuurlijk ook super knap

Synchroon sprong ze met Anne, dit verliep niet helemaal vlekkeloos, de verplichte bestond uit 9 sprongen zoals van te voren afgesproken was. Dit kostte hun natuurlijk al punten. De keuze oefening ging ook niet vlekkeloos , er werd een sprong van Romee afgekeurd .
Al met al was het toch weer een super dag voor Romee


26-01-2010

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent weer veel trainen en volop wedstrijden.
A.s. zaterdag 30 januari is de eerste wedstrijd  "de regiokampioenschappen"
Romee doet zowel individueel mee als synchroon. Synchroon gaat ze met Anne springen ivm blessure van Steffie.
Vanaf 27 februari heeft Romee elk weekend een wedstrijd , dit jaar wilt ze zich voor het jeugd EK plaatsen  en natuurlijk weer voor het WK.
We houden jullie op de hoogte !!!!Nieuw Punten en Moeilijkheid record voor Romee.

Romee nam gisteren deel aan de Forza Cup in Goes. Hier heeft Romee weer een formidable wedstrijd gesprongen.
Haar verplichte oefening verliep zeer goed. Maar toen was de keuze aan de beurt, Romee wilde graag 12.0 uitspringen.
Ze begon dan ook goed aan haar 1e keuze oefening maar moest deze oefening wat aanpassen, wat haar toch nog een
moeilijkheid van 11.1 opleverde en een mooie totaalscore. En Romee ging als 1e geplaatste de finale in.
Dit gaf de nodige spanning met zich mee, maar een ieder die Romee kent weet dat Romee als geen ander onder hoge
druk kan presteren, en dat liet ze ook zeker zien.
Met een geweldige oefening sprong Romee de 12.0 uit in de finale!!!
Dit betekent dat Romee een nieuw punten record heeft gesprongen van 34.4
En dit leverde haar de GOUDENPLAK op.

Oefening 12.017-12-09

A.s zaterdag is de Forza Cup in Goes, Romee zal vrijdagmiddag samen met de Sparta ploeg naar Goes vertrekken. Zaterdagmiddag begint de wedstrijd voor Romee.
Uitslagen volgen

10-12-9

Kijk alllen a.s.  maandag 14 december naar OMROEP GELDERLAND, naar het programma van Evert ten Napel!!!!!!


01-12-09
Hier kunt u de Zilveren Uitvoering bekijken.

25-11-09

De rust is weer wedergekeerd in Putten.
Wat een geweldige prestatie hebben de meiden geleverd. Zondag werden we door een grote groep fans opgehaald in Dusseldorf, een belevenis om nooit meer te vergeten. Het kon  niet op want maandagavond was er een receptie in de Balverzaal waar Romee en Steffie en Rene nogmaals gehuldigd werden. Hiervoor willen wij iedereen bedanken, alles in zo'n korte tijd zo goed geregeld. Helemaal TOPPIE!!!!!
Volgende week woensdag zullen de dames en Rene nog een keer geintervieuwd worden door TV Gelderland, dit wordt dan maandag 14 december  uitgezonden in het programma van Evert ten Napel.

Aanstaande zaterdag vertrekt Romee naar Den Bosch voor een trainingsstage van de Bond, zondag keert ze na de training weer richting Putten.
De volgende wedstrijd is op 19 december te Goes de Forza Cup, hier doet Romee haar grote nicht Ismay ook aan mee.
Uitslagen volgen.....

We hopen ook zo spoedig mogelijk de beide oefeningen van Romee en Steffie op deze site te plaatsen, dus hou de site in de gaten.
22-11-09


Vanmiddag gaan we Romee Steffie Nicole Ron en Renee ophalen in Dusseldorf.
We gaan gezellig met de Bus van Mil tours uit Barneveld die ons flink gemats heeft.
Ze landen om half 4 en hopen omstreeks kwart over 6 weer thuis te zijn.
Heel misschien dat het Jeugdjournaal komt naar Putten, we hebben daar vandaag nog contact mee.
Zou leuk zijn voor onze kanjers!!


20-11-09
   

ZILVER ZILVER ZILVER Geweldige prestatie van Romee en Steffie

Finals results
                                                                                 Country           
Difficulty      Score
# Gymnast                                                                 
1 UYAMA Megu / YAMAGUCHI Haruo                  JPN/JPN              43.600 8.8        43.6
2 BOER Steffie / POL Romee                                   NED/NED           42.900 8.1        42.9
3 KOCHESOK Susana / KUNDIUS Irina                  RUS/RUS            42.900 10.1      42.9
4 BARDY Solenn / LEONARD Laura                      FRA/FRA            42.400 8.1        42.4
5 BUITENDYK Katy / SHORT Natasha                   GBR/GBR           42.100 8.6        42.1
6 BEAMS Imogen / WARD Emma                           AUS/AUS            41.500 8.5        41.5
7 DELIAGOVA Reneta / YORDANOVA Valeriya   BUL/BUL            3.000 6.4          33
8 MADIGAN Celina / O'BRIEN Tamara                  CAN/CAN           25.800 5.6        25.8

19-11-09

Na de eerste terleurstelling heeft Romee de draad weer opgepakt, om morgen nog een keer te vlammen.
En samen met Steffie een goede prestatie neer te zetten.
Romee is uiteindelijk als 49e geeindigd, Steffie als 35e en Suzan v d Ven als 15e
Dus weer geen Nederlanders in een finale. Hoop morgen op een betere dag.
Nicole en Ron waren het vandaag zat en zijn vroeg onder de wol gekropen.
Volgens Nicole is St Petersburg een sombere stad met sombere mensen, een stad waar ze niet weer na toe zal gaan.


Wk is live te volgen Is te volgen via deze link:
http://www.stpetersburg2009.sportcentric.com/vsite/vcontent/page/custom/0,8510,5220-199422-216645-47650-302000-custom-item,00.html

18-11-2009
Zo de eerste dag zit er op, de eerste Nederlanders hebben gesprongen, en helaas geen finale plaats bemachtigd.
Het is nu aftellen geblazen voor Romee, heb net Nicole gesproken en die had vandaag veel opgetrokken
met Romee, in de zaal. Nicole zei nog geen zenuwen te kunnen ontdekken bij Romee, laten we dat dan maar zo houden.
Want morgem moet het gaan gebeuren voor Romee en Steffie en alle andere Nederlanders die in actie komen.
Romee moet waarschijnlijk tussen kwart voor 11 en kwart over 11 exactte tijd had Nicole niet.
Dus wordt het flink duimen. Hoop dat alles mee zit morgen voor Romee, en dat ik hier iets heel leuks kan gaan neer schrijven.

Nog een verzoek van Nicole om haar AUB NIET te sms'en!!!!!


17-11-09

Vandaag ging Nicole de Hermitage bezoeken, gisteren hebben ze een citytrip gedaan,
wat erg interesant was, zagen nu plekjes die ze normaal niet zo 1 2 3 zouden zien.
Romee daar integen heeft gisteren eerst getraint dat doen ze 2 maal daags, en heeft een boottocht
gemaakt wat ook erg mooi was.
Het eten schijnt niet echt lekker te zijn, daar Romee meest brood en fruit eet, wat ze haalt in de supermarkt.
Ook het bed is niet om over naar huis teschrijven, het zakt door en nu ligt ze op een dun matrasje op de grond.
Ze heeft nu een beetje las van haar rug. Ze had om een ander bed gevraagd, maar die is of was er niet.
De hal was erg groot en super trampoline's volgens Romee, en zei dat ze er klaar voor is.
Maar ze moet nog even geduld hebben, vanaf morgen begint het spektakel.
Een ieder veel succes toegewenst.

15-11-09

Net Nicole aan de telefoon gehad, de vliegreis was spoedig verlopen, alles was op tijd gegaan.
Was koud en erg lag sneeuw, hotelkamer viel erg tegen was oud en kaal.
Romee heeft het vet naar d'r zin, zoals ze altijd zegt.
Nicole gaat morgen een Citytrip maken en dinsdag naar de Hermitage, en vanaf woensdag gaat ze naar de Nederlanders kijken
in de sporthal. Hopelijk ziet ze veel mooie Nederlandse successen..

Vanmorgen vroeg zijn mijn kanjers opgehaald om aan het grote avontuur te beginnen in St Petersburg.
Als het goed is zit de Sparta Crew nu in het vliegtuig op weg naar Rusland
Papa en Daël wensen jullie en in het bijzonder Romee en Steffie alle succes van de wereld toe.
En natuurlijk ook Renee, alle succes toegewenst als Coach.
Geniet van alles wat je meemaakt, hoe groot het verdriet of vreugde ook zal zijn.
Jullie zullen er alleen maar jullie voordeel uithalen.
En Nicole en Ron moedig onze meiden aan...


14-11-09

Morgen vroeg is het zover, Om 4 uur gaat het wekkertje en om 5 uur samen  met Steffie, Ron, Rene en mama op naar Dusseldorf, vandaag heeft Romee van iedereen afscheid genomen  en gaat ze lekker vroeg naar bed om morgen weer aan het grote avontuur te beginnen.
We houden jullie op de hoogte.
Misschien worden er ook beelden uitgezonden via http://www.universalsports.com
Deze week is het WK voor de senioren, updates hiervan kun je vinden op internet via  
http://www.acrobaticsports.com
Of het wk voor de junioren hierop te zien  is nog de vraag. Maar voor een ieder die het leuk vindt om de senioren te volgen, ze moeten morgenochtend 11 november springen.


Aankomende zondag 15 november vertrekt Romee naar St Petersburg.
Donderdag 19 november is de dag dat Romee  individueel  zal springen.
Vrijdag 20 november zal ze samen met Steffie mee doen aan het onderdeel synchroon
Zoals jullie hieronder kunnen zien moet Romee donderdag 19 november tussen 10.00 en 13.30 plaatselijke tijd springen, in St Petersburg is het 2 uur later. Finale begint om 15.00 plaatselijke tijd.
Romee valt onder de categorie Trampoline Girls age 13-14.
Synchroon vindt plaats op vrijdag 20 november tussen 12.50 en 14.00 en de finale tussen 15.00 en 16.40
De exacte tijden komen nog.
Mocht het live uitgezonden worden, dan laten we het jullie nog weten.
Jullie kunnen Romee en Steffie blijven volgen via deze site en natuurlijk  http://www.spartagoesabroad.waarbenjij.nu27-09-09

Nieuw moeilijkheid record voor Romee

Op de eerste Landelijke Teamwedstrijd te Hoogezand heeft Romee een nieuw persoonlijk  moeilijkheid record
gesprongen. Romee begon met een mooie verplichte oefening, daarna sprong ze haar eerste keuzeoefening
met een moeilijkheid van 11.1 deze moeilijkheid had ze al wel op de trainingen gesprongen, maar nog niet
in wedstrijdverband.  Zo te zien zit ze op de goede weg  richting St Petersburg. Dat 11.1 een hoge moelijkheid
is bleek wel bij de 2e keuzeoefening die ze dus ook aan moest passen tot 9.4
Al met al een zeer goede wedstrijd zo ook voor Steffie en Brenda. Waarmee Romee als 4e eindigde in het
totaal Team klassement.
a.s Zaterdag is de 2e Teamwedstrijd te Heerhugowaard.  
Uitslagen volgen...............

18-09-09
Romee heeft de 18e plaats gehaald Individueel,  een mooie verplichtte oefening daarna de keuze
oefening, die helaas voor Romee niet helemaal goed ging, Romee maakte ipv 10 maar 9 sprongen.
S' avonds was Synchroon aan de beurt hier plaatste Romee zich samen met Brenda voor de finale
die morgen  wordt gesprongen.

16-09-09
Romee is gisteren vertrokken na Portugal.
Daar zal ze vrijdagmiddag  om half 4 Individueel springen , en om 19.30 Synchroon
Zaterdag zijn de finales
Dit is live tezien op zowel vrijdag als zaterdag op deze site:   http://www.apagl.pt/


06-09-09

Met het nieuwe seizoen voor de deur, en veel oefenwedstrijden voor het WK in St Petersburg,
is er  een drukke en intensieve periode voor Romee aangebroken.
Romee is dit seizoen gestart met een trainingsstage  samen met de Belgen.
Na deze stage week begon het echte werk, en dus veel trainen.
Volgende week  woensdag 16sept vertrekt Romee naar Portugal om mee te doen aan de Loule Cup.
Dit zal haar eerste wedstrijd zijn met oog op het WK.
Aangezien haar synchroonpartner Steffie Boer  niet mee gaat, zal Romee samen met Brenda
synchroonspringen in de categorie Dames.

Uitslagen volgen....03-05-09
OP NAAR ST PETERSBURG!!!!
Romee heeft zich gisteren verzekerd van het WK
In Goes behaalde Romee haar 4e punt, en eindigde ze Individueel op de 2e plaats.
Synchroon behaalde ze ook een punt, zodat dit genoeg is voor de reis naar St Petersburg.
Met synchroon eindigde ze als 6e.
Demonstratie WK Springers Sparta Ermelo.

Tien selektiespringers van de trampoline afdeling hebben samen met trainster Alice Linthuis een demo ingestudeerd op het nummer Rood van Marco Borsato. Hiermee proberen ze zoveel mogelijk geld mee in te zamelen om de kosten voor Canada zo laag mogelijk te houden. Op Koninginnendag hebben ze een demonstratie in Harderwijk gegeven, dit was een groot succes. U kunt de demo hier bekijken Demo in Rood
Mocht u ook interesse hebben, en wilt u de demo live zien op bv. opening of op bedrijfsfeest neem dan contact op met email: Click hier voor het adresHier ziet u de oefening die Romee heeft gesprongen op het WK in Canada, wat een negende plaats opleverde.
Romee haar oefening.